Sušina je jen jedna z vlastností určující chuť a kvalitu. Nemluvě o tom že obě to jsou věci silně relativní, odpovídající chuti subjektu, ale taky příležitosti a vůbec. K něčemu se některé sýry nehodí vůbec, a obráceně. Jde tedy o typy sýrů, některé musejí být měkké, jinak jsou hnusné, až nepoživatelné. Nelze se tedy upínat jen na čísla.
0 Nominace Nahlásit |
obsah susiny s chutou priamo nesuvisy, ide len o obsah pevnej zlozky. Na konzistenciu ma vplyv aj obsah tuku, preto mohol byt ten syr maksi. Naviac tie cisla na obale budu dost nepresne a odpovedaju stavu v case balenia.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, jak se to má s poměrem sušiny k tvrdosti sýra, ale
vysledovala
jsem, že mi více chutnají sýry s vyšším obsahem tuku v sušině. Sýry
s nízkým obsahem tuku (např. 20 %) chutnají jako plast a nedají se
rozkousat.
0
před 2266 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |