Bulgur je získáván z tvrdé pšenice. Zrno se umyje, uvaří, usuší a vyloupe. Dále se upravuje granulováním a kalibrováním. Vyznačuje se typickou chutí s vůní obilí.
100g výrobku obsahuje: energie 366cal, bílkoviny 13,5 g – 14,5 g, uhlovodany 73 g – 75 g, tuky 1,5 g.
Bulgur pšenice je součástí zdravé kuchyně Středomoří. Je chutný a používá se místo rýže nebo samostatně. Doba vaření je 12 min.
Zdroj: http://www.bio-country.cz/Obilniny/Zrno-jahly-pohanka-ostatni/Bulgur-psenicny-hruby-BIO
0 Nominace Nahlásit |
Ziskava se z tvrde psenice.Zrno se umyje,uvari,ususi a vyloupe.
Dale se zpracovava kalibrovanim.
Jeste jsem to nejedla,ale pry je to vynikajici,a vhodne pri dietach.
0 Nominace Nahlásit |
Popis: Bulgur pšeničný 500g BIO PRO-BIO
Bulgur se zhotovuje napařováním a broušením pšenice. Má ořechovou chuť,
je výborný pro děti stejně jako červená čočka, která patří mezi
nejlépe stravitelné luštěniny a tolik nenadýmá.
Složení: pšeničný bulgur* (59,3 %), červená čočka loupaná* (29,4 %), Vegi vegi špalda bio – zeleninová delikatesa*, mrkev sušená*, cibule sušená*, celer sušený*, paprika sušená červená flok*, česnek sušený*.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g: energetická hodnota 1498 kJ/353 kcal.
Země původu: Turecko.
Zdroj: http://eshop.provita.cz/bulgur-psenicny-500g-bio-pro-bio/d-70809/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |