nepiji čaj s citronem, ale po ostrouhání kůry např. do tvarohu jako náplně buchet mi zbydou taková „holátka“ a nevím co s nimi, protože rychle ztvrdnou a jsou pak už jen na vyhození
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4675 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je-li jich víc, vynikající a rychlý je z nich džem. Stačí nakrájet na kolečka, pocukrovat podle chuti a rozvařit. Sterilizovat se nemusí, je to klasická francouzská lahůdka hlavně k sýrům nebo na zmrzlinu.:-)
0 Nominace Nahlásit |
Sousedi také nepijí čaj s citronem?
A – buď v klidu. Pokud je citron několik dní starý, moc vitamínů tam
nebude. Jako že bude pár dní stár, protože od sklizně kdesi a uložením
doma pár dní či týdnů uběhlo.
0 Nominace Nahlásit |
je dobrý na rybičkovou pomazánku
kup veku a pomazánkou potři nakrájej citron na kolečka a pochutnáte si
nebo si kupuj kůru sušenou a odpadnou ti starosti,stejně je většinou kůra
stříkaná
0 Nominace Nahlásit |
Osvědčilo se mi vymačkat je do tvořítka na drobnější led a dát zamrazit. Dokonce kupuji třeba 1 kg citronů a rovnou je na lisu vymačkám naráz a naplním tvořítka. Pak do čaje jednak jsou akorát naporcované, a jednak srazí jako kostka ledu prvotní horkost a neopařím si jazyk. Snad se Vám toto využití zalíbí.
0
před 4674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |