Já z nich dělala čalamádu , přidala jsem cibuli, papriky a naložila jako okurky a i samotná rajčata na 1/4 nakrájená . Nálev jako na okurky a přidala jsem feferonku.
0 Nominace Nahlásit |
Vyzkoušel jsem tento recept.Výsledek,moc dobré.
http://www.toprecepty.cz/recept/13703-nedozrala-rajcata-v-calamade/
0 Nominace Nahlásit |
mi je většinou nakrájime na čtvrtky a sterilujume v nálevu jako na okurky a pak je přidáváme k jidlu jako přílohu 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Babička z nich dělávala kečup, jen matně pamatuju, že chutnal podobně jako z rajčat zralých,ale recept nevím
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |