Aby vstřebaly určité množství láku do sebe a trochu změkly.
0
před 380 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To znamená, že je nějakou dobu necháš naložené („zavařené“) v klidu ve sklenici, aby se chuti zavařeniny fajně promísily (bůhví cos do sklenic všechno narval) a dostaly až do samotných okurek, čili odležely se a také změkly.
0
před 380 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No hned se s nimi nenacpat, ale pěkně je nechat aspoň 14 dní na pokoji, ovšem pokud by to byly rychlokvašky druhý den si dej
0
před 379 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |