Avatar uživatele
Babunka

Máte nějaký fígl, aby byl bramborový salát ještě lepší?

Co přidat navíc či jak postupovat?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4812 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Nevím co vše do něj dáváš, já třeba někdy přidávám syrové barevné papriky, mleté čilí, syrová jablka, nakládané houby, měkký salám..Dělám s majonézou (tatarkou) i bez (s lákem z okurků), je toho moooc a salát nemám nikdy stejný ))
Spíš než fíglem to zkrátka řeším surovinami. A mám na výběr, poněvadž mi chutná lehký salát – kolik brambor, tolik zeleniny )

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Bramborový salát přes rok dělám normálně,steri­lovaná zelenina a okurky,majoné­za,hořčice,ci­bule.
Na štědrý den si dávám víc záležet,přidám vejce natvrdo uvažená,šunku na nudličky,cibuli orestovanou na sádle,a taky ho udělám řidší než obyčejně,tekutina se stejně vsákne a salát trochu zhoustne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
janek66

Dáváme na kostičky nakrájené, oloupané jablko a čerstvě uvařený, ještě teplý celer taky nakrájený na kostky.Zamíchat a nechat odležet.Dodá to salátu tu správnou chuť. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rosinka

Já do něj dávám nakonec nastrouhané jablko a pak jde uležet do chladu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Domácí majonéza (!), trochu láku z okurek, lžíce plnt. hořčice a lžíce worchesteru Heinz. Cibuli dávám bílou a spařenou. Základ: brambory, vejce, okurka, šunka od kosti nebo prosciutto cotto, celer a mrkev vařené ve sladkokyselém nálevu – ne z okurek, ale obyč. Sůl a pepř. Je tak dobrý, že zadělávám v lavóru a musím vyrábět průběžně v roce…:)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek