Avatar uživatele
Kepler

Děláte si někdy polévku z pytlíku? Která vám nejvíc chutnala?

Já jsem dost polévkový typ a nejradši si udělám polévku sám, ale přece jenom někdy nastaly situace, že polévka došla a že chtěl jsem něco rychlého. Zatím mi připadly nejlepší ty vietnamské z nejvyšší cenové skupiny, ale v blízkém okolí je nikde nemají.

https://pixaba­y.com/photos/kne­dl%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1-soup-liver-dumplings-3815789/

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz, dudu, marci1, da ny, Lurius, aliendrone, Hufnágl před 1515 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Jsem zastáncem rčení, že polévka je grunt, takže když občas není domácí sáhnu po francouzské polévce. Gulášovou z pytlíku pak používáme jako základ pro dršťkovou polévku z hlívy ústřičné. Povaříme v ní ještě pár vepřových kostí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Pro hladovce, kteří potřebují rychle něco teplého do žaludku, doporučuji polévku Maggi „Kulajda“ přidej vejce. Ta se dá, i když je z pytlíku. 🙂
Cena cca 17,90, v akci bývá i za 12,90 Kč.

Upravil/a: marci1

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Vitana:
Gulášová svačinová (do začátku brambora na drobno a trochu hustší) s chlebem
Poctivá zelná
Hrachová se slaninou (+česnek a opečené houstičky)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hufnágl

Jo, kde jsou ty časy, kdy jsme se měli na ho*no, ale taková polívka francouzská a gulášovka od Vitany neměly chybu. Potom si vzpomínám na hrachovou, která byla v kostce a taky byla dobrá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… jedině gulášovku od Vitany (jo, a ještě hrachovku), ale ne tu sypkou, tu starou, klasickou, stále se vyrábí, ostatní výrobky od kohokoli jsou jen navoněný ***** …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lurius

Jako malý jsem miloval písmenkovou rajskou a hrníčkové s tunou kečupu, ale od té doby co mě babička naučila bílou polévku si už ani v nouzi nedělám instantní

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
halfksv en

Preferuji polévky od Knorr. Nejradši mám „dvojknedlíčkovou“, ale řekla bych, že skoro všechny jsou dobré.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lgee

Dnes sem mel luo hang hi nebo jak se to jmenuje za 12,– ale podle složeni je to ještě horší než ty za 5,–. Měl sem i za 30,– ale ty mi nechutnají vůbec. Nejim to kvůli ceně ani kvalitě, tak si dám raději šmejd za pár korun na kterem si pochutnám. Jednou za 14 dní to neublíží.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jirka F

Když jsem byl ještě tennagger tak se jedli polévky s pytlíku za sucha já to tedy nepraktikoval.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Někdy?!? ;) :D :D :D :D :D
Mám vyhrazený celý foch na pytlíkové polévky, hlavně čínské. :D :D :D
Poslední dobou mi nejvíce jedou ty se „skleněnými“ nudlemi (prý jsou to nudle rýžové). Třeba tahle mi chutná https://nakupex­press.cz/instan­tni-pho-kureci-hoang-gia-120g/
Nejhorší jsou ty laciné, v podstatě jen čínské nudle a čtvrt lžičky Vegety – HNUS!
Jasně, poctivě uvařená je BEST a já jsem polévkový KING. Ale kdo se s tím má dělat? Čajnu z pytlíku mám hotovou za 2minuty, uděláš opravdovou polévku rychleji, než za desetinásobek této doby? A když „mám malé roupy“, tak se pustím i do pytlíkové gulášovky či hrachovky od Vitany (výhradně). „Velké roupy“ moc nemám, ale v takovém případě si udělám „základ“ (cibulka, měkký salám atd.) pro buřtgulášovku a dokořením, pytlíkovou to vylepším. HODNĚ velké roupy (abych doopravdy vařil, třeba vývar) mívám totiž zřídka. ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1192 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek