Pravidelně bývá v Kauflandu, možná i někde jinde, rozhodně ale ne všude.
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap, paul1, marci1, jirka F, Malvína, Ametyst, Nassin před 1325 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kupuji jen houbové polévky, malé i do hrnečku,. Je několik druhů nejen od Vitany, ale i od Maggi. Spíš je ale přidávám třeba do bramboračky, nebo i do jiných polévek, či koprové omáčky, případně i pod maso.
Tu zapékací neznám, vyzkouším.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Nezkoušela jsem tuto omáčku. Dělám je často, takže mám vše “v ruce” a uvařeno za chvíli. Jediné, co uvařím z pytlíku, je zelňačka od Vitany. Ale jen v případě kocoviny. Naprostej lék! Domácí je domácí, ale ta rána jsou tak krušná, že se zmůžu jen na tuhle 🙂
0 Nominace Nahlásit |
To si piš, že vařím a nejen z pytlíku. Třeba mám rád francouzskou polévku, koprovou a rajskou a pokud je ve slevě lečo s moravskou klobáskou, které chutná jak za časů zla. Ale vše uvedené vařím na chatě. Domácí je přece domácí.
0 Nominace Nahlásit |
Z pytlíku vaří občas manželka, bramborové těsto v prášku používá na ovocné knedlíky a ještě občas vaří halušky v prášku s bryndzou. Kdysi jsme používali kostky, nejvíce gulášovou polévku, když jsme vařili v kotlíku na čundrech. Doporučované někdy vyzkoušíme.
0 Nominace Nahlásit |
Bramborové těsto, protože mi nezbývají brambory od oběda, konzervu
klobásu s bílou fazolí a trenčianské párky, maso ve skle z Lidlu, taky
kysané zelí s bílým vínem taky z Lidlu, když se mi fakt nechce, tak
instantní omáčky jako rajskou nebo koprovou a fakt se mi ale nesmí chtít
něco tvořit.
Ty zapékací jsem párkrát zkusila, nejsou špatné, ale vadí mi, že je tam
v chuti cítit umělost.
0 Nominace Nahlásit |
Když počasí nebo lenost nedovolí vyjet na nákup, mám v zásobě práškovou směs na výrobu chleba, čočkovou a gulášovou polévku Vitana. Jenomže já ráda jezdím, takže jsou už možná prošlé. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Občas si dělávám jednoporcovou polévku do hrnečku a čínské polévky (jsou taky vlastně z pytlíku). Pak maminka když dělá bramborový knedlík, tak ráda používá ten z pytlíku. Jinak je to spíš DoDo (Dodělej Doma) a máme to jenom jako základ, který pak dochucujeme a doupravujeme dle libosti
0 Nominace Nahlásit |
Občas polévku (ale nesmí to vidět žena), občas knedlík s burizony. Bramborovej knedlík jsem dělal asi 3× a zatím vždy byl jedlej i bez pytlíku (Naposledy jsem dělal asi před dvěma týdny, úmysl byl oběd pro 4 lidi a nakonec jsme ty knedlíky měli pro všechny na 3×. Ale k jídlu byli.
0 Nominace Nahlásit |
Kepler, díky.
Všímám si, co se objeví, ale omáčku, mám dojem, jsem neviděla. Do Kauflandu nechodím, není v našem městě. .
Kupuji hlívu, z té vařím guláš, nebo lupeny upeču na plechu, okořením, výborné s bramborami. Pro mě tabu, ale výborné je plech vymazat sádlem, přidal dobrou klobásu na kolečka či slaninu. Zapéct v troubě do křupava.
Peču tak i na kolečka nakrájenou červenou řepu – výborné chipsy.
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |