Jsou různé názory na dělenou stravu. Informace si přečtěte na uvedené stránce..
Nelze pochybovat o tom, že některým lidem se podařilo zhubnout pomocí dělené stravy, ale příčiny jejich zhubnutí nespočívaly v tom, že by stravu dělili, ale v tom, že snížili příjem kalorií a zvýšili příjem zeleniny.
Já jsem držela různé diety (krátkou dobu i dělenou), zničila jsem si zdraví, proto se domnívám, že je třeba jíst všechno, ale s mírou. Nepřecpávat se sladkostmi, když tak jedině jíst hořkou čokoládu, nejíst příliš tučná jídla (bůčky, slaninu, škvarky) a na talíř si naložit menší porce a jíst 5× denně. Hodně pít.
Zdroj: http://www.pravidlahubnuti.cz/delena-strava
0 Nominace Nahlásit |
Ano, zkušenost s dělenou stravou mám.
Pokaždé si rozdělím na talíři zvlášť knedlíky, zvlášť zelí a
zvlášť vepřové maso. Takto rozdělenou stravu s chutí naráz sním.
0 Nominace Nahlásit |
I když to nepotřebuji jeden čas jsem s kamarádkou která nechtěla hubnout sama držela dietu Dělená strava podle Lenky Kořinkové a můžu říct že to skutečně pomáhalo.Jedly jsme více zeleniny,ovoce,rybí maso… a moje kámarádka za jeden měsíc díky této stravě zhubla 10 kilo.Osobně si myslím že pokud se nebudete přejídat,budete dostatečně pít,trochu sportovat(jízda na kole,plavání,cvičení) tak by jste už pak přibrat neměla.
0 Nominace Nahlásit |
Nedržela a nikdy bych nedržela.Opravdu dělenou stravou se dá rychle a hodně zhubnout.Jde ovšem o nevyváženou stravu a většinu lidí,které jsem v poradnách měla možnost edukovat,po přechodu na plnohodnotnou stravu opět přibrala.Rychlé hubnutí neprospívá organismu.Půl kilo za měsíc je optimální a většinou se daří udržet dlouhodobý efekt.
0 Nominace Nahlásit |
Chcete-li opravdu zhubnout, držte Diabetickou dietu. Je to naprosto vyvážená strava. Hubnete setrvačně a „jojo efekt“ nenastane.
0 Nominace Nahlásit |
S dělenou stravou od Lenky Kořínkové jsem se seznámila před lety,po
pečlivém prostudování jsem zjistila,že už bych si nemohla pochutnat na
rohlíku nebo chlebu s máslem,tudíž jsem jí nikdy nedodržovala.
Chtěla jsem to dělat pro zdraví,hubená jsem byla dost.
Dnes si DĚLÍM jako Miroslavst 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |