Avatar uživatele
Miroslavst

Jak obalit řízky, aby nebyl bordel v kuchyni a s nádobím?

Jak obalujete řízky?
To máte potom špinavé prkýnko a paličku a minimálně tři talíře-mouka, vajíčko, strouhanka.
Kolikrát to řešíme tak, že vezmeme tři mikrotenové sáčky. do každého jednu surovinu.
Pak se tam hodí to naklepané maso a v sáčku se prohněte. I to vajíčko lze rozklepat v sáčku.
Pak se sáčky zahodí a je to.
Jak to děláte vy?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, elektrikář před 5182 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

Chlap to bez nepořádku/bordelu/ neumí, to mám vyzkoušené!!! Sáček používám jen na naklepání, aby nebyla zastříkaná celá kuchyň. Prkýnko zůstane čisté. Známá si dávala mouku i strouhanku na ubrousek a ten pak vyhazovala, ušerřila 2 talíře. Já to na nich dělám, vždyť to opláchnutí trvá 10 vteřin.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
GM

Já to dělám klasicky se vším tím bordelem, ale nejdřív si ještě na tu strouhanku pomelu rohlíky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

já obaluji řízky klasicky,nesmíš být lenivý a binec uklidit,bohužel,ne­bo si najmi sluhu co to bude za tebe mýt,jinak myčku

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Na pracovni plochu rozprostru potravinarskou folii,a rizky obalim klasicky,rozsypanou strouhanku pak vyhazuju i s tou folii.
Na zampiony a kvetak si dam vajicko a strouhanku zvlast do dozy s vikem a pak dam nekolik kusu obalovaneho do vajicka,zavru,za­trepu,premistim do strouhanky a udelam totez.Kdyz uz nic jineho,tak si aspon usetrim trochu casu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bumbes

Já používám obalovací misky:
http://www.dk-plast.cz/User­Files/products/o­riginal/42.jpg
s těmi se moc nepořádku nenadělá.

Někdy si ulehčím obalování „hospodským dvojobalem“: v první misce do vejce přidám mléko a rovnou i hl.mouku, do druhé misky už jen strouhanku.

Pro mlsouny experimentátory: do strouhanky přidávám rozdrcené kukuřičné lupínky, potom je krusta opravdu exkluzivně pochoutková.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Neřeší tohle tzv. dělená strava? Vy nejíte mouku, strouhanku, syrové vejce, olej a naklepané maso zvlášť?
http://be-thin.blog.cz/ru­brika/diety

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Další možnost řízky obalovat venku drobečky pak sezobou slepice a ptáčkové.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
iceT

Kdyz uz do restaurace,tak si dam jedine to,s cim se mi nechce delat doma.

před 5178 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
lorja

Zajít si na ně do restaurace.To pak zaručeně nebudete mít nepořádek ve vaší kuchyni.

před 5179 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek