Jak obalujete řízky?
To máte potom špinavé prkýnko a paličku a minimálně tři talíře-mouka,
vajíčko, strouhanka.
Kolikrát to řešíme tak, že vezmeme tři mikrotenové sáčky. do každého
jednu surovinu.
Pak se tam hodí to naklepané maso a v sáčku se prohněte. I to vajíčko
lze rozklepat v sáčku.
Pak se sáčky zahodí a je to.
Jak to děláte vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, elektrikář před 5182 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Chlap to bez nepořádku/bordelu/ neumí, to mám vyzkoušené!!! Sáček používám jen na naklepání, aby nebyla zastříkaná celá kuchyň. Prkýnko zůstane čisté. Známá si dávala mouku i strouhanku na ubrousek a ten pak vyhazovala, ušerřila 2 talíře. Já to na nich dělám, vždyť to opláchnutí trvá 10 vteřin.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, aramah, iceT
před 5182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to dělám klasicky se vším tím bordelem, ale nejdřív si ještě na tu strouhanku pomelu rohlíky.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, iceT
před 5182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já obaluji řízky klasicky,nesmíš být lenivý a binec uklidit,bohužel,nebo si najmi sluhu co to bude za tebe mýt,jinak myčku
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, iceT
před 5182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na pracovni plochu rozprostru potravinarskou folii,a rizky obalim
klasicky,rozsypanou strouhanku pak vyhazuju i s tou folii.
Na zampiony a kvetak si dam vajicko a strouhanku zvlast do dozy s vikem a pak
dam nekolik kusu obalovaneho do vajicka,zavru,zatrepu,premistim do strouhanky
a udelam totez.Kdyz uz nic jineho,tak si aspon usetrim trochu casu.
3Kdo udělil odpovědi palec? kenyrts, kapka, elektrikář
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já používám obalovací misky:
http://www.dk-plast.cz/UserFiles/products/original/42.jpg
s těmi se moc nepořádku nenadělá.
Někdy si ulehčím obalování „hospodským dvojobalem“: v první misce do vejce přidám mléko a rovnou i hl.mouku, do druhé misky už jen strouhanku.
Pro mlsouny experimentátory: do strouhanky přidávám rozdrcené kukuřičné lupínky, potom je krusta opravdu exkluzivně pochoutková.
0 Nominace Nahlásit |
Neřeší tohle tzv. dělená strava? Vy nejíte mouku, strouhanku, syrové
vejce, olej a naklepané maso zvlášť?
http://be-thin.blog.cz/rubrika/diety
0
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Další možnost řízky obalovat venku drobečky pak sezobou slepice a ptáčkové.
0
před 5174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |