Já už mám děti dospělé
ale když byly malé, doplňovala jsem.
Podle mne je vitamín D důležitým doplňkem,
ani dnes bych neriskovala křivici.
Myslím, že není na místě diskuze, jestli vitamín D
doplňovat nebo ne. Maximálně lze s lékařem (nikoliv s laiky)
diskutovat o tom, který doplněk je pro dítě nejvhodnější.
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
Zajímavá je informace z poslední doby podle které se letos výrazně zvýšil počet dospělých s nízkou hladinou D vitaminu. Příčina tohoto stavu je pro lékaře tak trochu záhada hlavně proto, že se jedná o zjištění po letní sezoně kdy slunečního záření bylo habaděj.
0 Nominace Nahlásit |
Ne jen dětem, ale i sobě. Pro mimča je vigantol a ta stejná značka Merck dělá vigantolvit (www.vigantolvit.cz) pro dospělé a děti od 12 let. Rozhodně by se jeho nedostatek neměl podceňovat.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud děti chodí hodně ven, není doplňování potřeba.
Ale v dnešní době sedí děti často u PS, mnohem více, než v minulosti,
pak je doplnění vit D žádoucí.
VELMI záleží na původu potravin.doplňku.
0
před 2110 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak on by se neměl doplňovat jenom dětem, ale i my dospělí bysme ho měli doplňovat. Já teda beru už druhým rokem každý podzim a zimu vigantolvit na doporučení lékaře, abych předešla nedostatku vitamínu D a tím dalšími problémy co jsou s tím spojené
0
před 2087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já pro svého syna kupuji na internetových stránkách https://www.senzamedical.cz/senza-colostrum-pro-deti-kravske-kolostrum-60-tobolek/ tablety Senza Colostrum pro děti. Po několika týdenním užívání vidím, jak se můj syn stává silnější a odolnější proti nemocem. Tyto přírodní tablety jsou snadno stravitelné a plné vitálních živin. Vřele doporučuji všem, kdo chtějí pro své děti jen to nejlepší.
0
před 534 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vitamín D kupuji pro sebe i moji dceru pravidelně, ale nedávno jsem narazila na přírodní tablety Senza Colostrum pro děti na internetových stránkách https://www.senzamedical.cz/senza-colostrum-pro-deti-kravske-kolostrum-60-tobolek/. Takže mám jistotu, že poskytuji svému dítěti tu nejlepší možnou podporu pro jeho zdraví. Jsou to přírodní a bezpečné tablety, které zvyšují imunitu a podporují růst.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |