Léto s pěkným počasím je jako dělané na venkovní grilování, ale ještě nikdy jsem neviděl někoho, kdo by griloval v zimě, když je sníh. Ale není to nic nemyslitelného, když máte altán, rozděláte trochu větší venkovní oheň a vezmete si teplejší oblečení. Navíc u ohně nebývá nějak zima, i když mrzne a v zimě taky nejsou jen desítky stupňů pod nulou, ale i kolem nuly a nad (a posledních pár zim působí spíš jako podzim i s 10° nad nulou). A ten altán ani nemusí být podmínkou (když zrovna nesněží) a nějaká provizorní střecha by se vždycky dala udělat.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1298 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano. Tedy ne každý rok, ale co dva roky nám to tak vychází. Je to příjemná změna! 🙂 Máme pergolu, ale přesto negrilujeme když sněží.
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, UPhelp, Viktorie II.
před 1298 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, i ve sněhu, když jsem někde v lese a potřebuji uvařit.Nevidím žádný rozdíl v létě nebo v zimě. Logické je, že v zimě je chladněji.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud si vytvoříte vhodné podmínky, tak to samozřejmě není problém. Jen počítejte s tím, že pokud budete dělat třeba stejky, tak do teploty pojedou pomaleji, pokud budete dělat na čerstvém vzduchu. My máme zahradní altán dřevěný od https://www.pergola-drevena.cz/drevene-pergoly-zahradni-altany a tak to máme trochu kryté a navíc griluji v keramickém grilu, takže není problém udělat i trhané maso uprostřed zimy. :)
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |