Používám rovněž na zahuštění hrašku.
Jinak k těm lepším patří Babiččina volba.
http://www.babiccinavolba.cz/katalog/mouky/
0 Nominace Nahlásit |
Kup si Hrašku.Já tedy problémy s moukou při zahušťování nemám,anebo používej solamyl.
0 Nominace Nahlásit |
Kupuj semolinu (semolinovou mouku, mouku z tvrdé pšenice) – ne tu
nejlevnější mouku, na kterou v super-hyper narazíš…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Používám hladkou Předměřickou a nemám problém. Do kastrůlku vodu,
přidám mouku a spirálovou kvedlačkou rozkvedlám 🙂
http://www.spoza.cz/kvedlacka-spiralova-ean45608508-skup104Zn1ak04.php
případně polohrubou
Řešením je i použití polohrubé mouky.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3965 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |