Avatar uživatele
rrihamirek1

jak casto si delate narodni pokrm kureci rizek v chlebech? na cesty i na doma

Zajímavá 0 před 930 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nedělá nikdy. A jen pro pořádek, neni to žádný národní pokrm.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Česky neumí a nezná ani národní jídlo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Justin1

Tohle cestovní jídlo jsem jedl naposled před několika roky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Od kdy je kureci rizek náš národní pokrm? Proč nepíšeš česky, vlastenče?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivo xxx

Já bych řekl, že spíš chleba mezi dvěma řízky…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Kuřecí řízek mi moc chutná ;D Dělám tak 5 x v roce, většinou s bramborovou kaší nebo salátem.
Vám i uvedenou svačinku na cesty (řízek + chléb) jsem měla naposledy v r. 2004.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Nikdy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
rrihamirek1

ja teda zadnej jinej narod co by soukal rizek do chleba nevidel.. je to narodni a vlastenecke

Avatar uživatele
rrihamirek1

ja teda zadnej jinej narod co by soukal rizek do chleba nevidel.. je to narodni a vlastenecke

Avatar uživatele
Filip84

Jistě, protože nikdo jiný není tak blbý.

V pětitýdenním (šedivém) kuřeti, na steroidech, je akorát Scheisse, a díky smaženému a nadměrné spotřebě uzenin (v kterých je taky masa, jak rychlosti v cikánském kolotoči), jsme #1 na světě v rakovině tlustého střeva.

Ale tak, když je to „národní a vlastenecké“? Tak jo, no, kolečko je hranaté.

Avatar uživatele
Drap

Ty jsi toho zřejmě ještě neviděl mnoho.

Nový příspěvek