Upravil/a: rrihamirek1
Zajímavá 0 před 883 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kuřecí řízek mi moc chutná ;D Dělám tak 5 x v roce, většinou
s bramborovou kaší nebo salátem.
Vám i uvedenou svačinku na cesty (řízek + chléb) jsem měla naposledy
v r. 2004.
0
před 883 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ja teda zadnej jinej narod co by soukal rizek do chleba nevidel.. je to narodni a vlastenecke
ja teda zadnej jinej narod co by soukal rizek do chleba nevidel.. je to narodni a vlastenecke
Jistě, protože nikdo jiný není tak blbý.
V pětitýdenním (šedivém) kuřeti, na steroidech, je akorát Scheisse, a díky smaženému a nadměrné spotřebě uzenin (v kterých je taky masa, jak rychlosti v cikánském kolotoči), jsme #1 na světě v rakovině tlustého střeva.
Ale tak, když je to „národní a vlastenecké“? Tak jo, no, kolečko je hranaté.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |