Pokud nemáte parní hrnec, použijte kovový cedník, který se rovněž
nebude dotýkat vodní hladiny hrnce. Poklice však musí na hrnec přilnout,
abyste docílili stejného efektu jako při vaření v páře.
…
http://www.jaktak.cz/jak-varit-zeleninu-v-pare-recept.html
…
Já parní hrnec vlastním a vařím si v něm zeleninu, jako přílohu.
Jinak si z ní vařím polévky, nebo míchám Smoothie.
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |