Zapnu troubu na 200st dám kuřátko posolím ,pokmínuji ,kousek másla,málo podliji a z obou stran nechám péct až je kůže pěkně zbarvená a podlévám ,obracím , tak po 1 hodině ho vyndám rozstříhnu na čtvrtky a dám ještě péct, aby bylo pěkně upečené i zevnitř. To trvá tak ještě 20minut.
4Kdo udělil odpovědi palec? skorcovaz, BIGFOOT, sesednizkola, zbyndo
před 5122 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem ho pekla i celou noc, ale nedoporučuji.. :D
Tak asi hoďku a půl..? Dokud nebude měkké, zkuste do toho píchnout
vidličkou..
0 Nominace Nahlásit |
Kuře peču v půlkách kůží nahoru – podle velikosti hodinu až půl druhé – 220 stupňů. Neobracím.
0 Nominace Nahlásit |
Já asi hoďku a půl, pak ho rozpůlím a hodím pod gril, aby bylo jó vypečené!!!!
0
před 5121 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde o pečení kuřete, tak já ho obvykle peču přibližně 1,5 až 2 hodiny, v závislosti na velikosti kuřete a teplotě trouby. Je důležité, aby mělo kuře zlatavou kůrku a bylo propečené až na kost. Osvědčilo se mi marinovat kuře před pečením pak je skvělá chuť. Ráda používám různé recepty, a kuřecí maso je pro mě velmi univerzální. Pro inspiraci – skvělé recepty na kuřecí maso najdete na mém oblíbeném https://www.pocitpohody.cz/recepty-z-kureciho-masa . Podívejte se také sem, jaká doporučení dávají pro pečení kuřete 🙂
Záleží na troubě ,na nádobí atd ,ale když hodně spěchám tak cca půl hoďky i s polévkou.Si ho mírně předvařím.Ono je i šťavnatější
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |