Takto našlehaná šlehačka vydrží dost dlouho,klidně i dva dny,ale pak ztrácí chuť i konzistenci a vypadá jak vyschlá.Takže se zpátky nezkapalní a už ji tedy nevyšleháš.Pokud ztužovač použiješ,je dobré výrobek uskladnit do chladu a nejlépe zakrýt,šlehačka chytá pachy z lednice.
Kolik šlehaček znáš, tolikrát jsi kuchařem
Kromě již zmíněných sladkých dobrot má šlehačka bohaté uplatnění
i při vaření. K dostání je několik druhů šlehačky. Kromě
v poslední době velice populární šlehačky ve spreji je to zejména
smetana ke šlehání v různém balení nebo šlehačka v prášku. Pokud
chcete, aby vaše šlehačka coby ozdoba dlouho vydržela, můžete použít
speciální hmotu známou jako ztužovač šlehačky. Ten zaručí, že
šlehačková ozdoba drží tvar a zmenší se tak riziko možné konfrontace
s vaším právě vypraným oděvem. Další výhodou ztužovače šlehačky je
jeho schopnost z velké části zabránit tomu, že pokud dáte nazdobenou
pochutinu do lednice s tím, že ji budete konzumovat například až druhý
den, šlehačka spadne a nebude už tak estetického vzhledu jako když byla
čerstvá.
Zdroj: http://www.chytrazena.cz/bydleni/domacnost/slehacka-slehace-slehani--5052.html
0 Nominace Nahlásit |
se ztužovačem neklesne ,ale šlehačka je k rychlé spotřebě takže ten den spotřebovat i snadno natáhne jiné pachy z lednice
0
před 4696 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |