Avatar uživatele
Saurus

Jak jíst makarony?

Doteď jsem na to nepřišla. Namotat je na vidličku se mi nedaří, pokrájet a jíst lžičkou – to asi nebude ten správný způsob. Jak tedy? Jak si s nimi poradíte vy? A jak je to správně? A když už jsme u toho, k čemu se makarony hodí? Poradíte někdo recept? Děkuji 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? fcoop, Pájo před 4750 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

My Italové je jíme pomocí vidličky a lžíce.
Nemá smysl to zkoušet podrobně vysvětlovat,zkuste to,a během 2–3 soust na to přijdete.
Vtip je v tom,že si na! lžíci rolujete těstoviny vidličkou.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

pokud jsou správně uvařené jdou jíst dobře vidličkou , nebo je můžeš překrojit a napichovat vidličkou /jistěže ne po jedné/ a příprava můžeš je podávat zapečené s mletým masem sýrem zeleninou nebo s různými omáčkami

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
terry

Ráda bych viděla v praxi fcoop.
My je jíme už málo. Špagety častěji.
Makarony vidličkou překrojíme a napichujeme. Jíme s tím samým, jako špagety. Nejčastěji omáčka s mletým masem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Na makoróny je potřeba speciální příbor. Jsou to dvě špejle. jedna se špičkou, druhá asi s 5 mm silným koncem. Špičatou špejli stršíte do jednodo konce makaronu, druhou se silnějším koncep do makaronů nacpete omáčku, a další přílohy a šupky do pusy.
Je to vynikající dientní jídlo, než sníte 7 makarón. Vše vystydne a musí se vše dát přihřát a nebo dát k recyklaci..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jaza

Je hodně způsobů, jak makaróny jíst. Ve střední Evropě se většinou stejně jako špagety napichují na vidličku, pod svitek se podloží lžíce. K makarónům jsou nejlepší omáčky, na případné zapékání zase špagety. Omáčky si dělám sama, např. kuřecí nebo vepřové maso na nudličky nebo kousky s kořením na špagety, pepř a sůl, orestuji, přidám rajský protlak, trochu kečupu, sladký nebo ostrý, zahušťuji výhradně maizenou nebo brambor. škrobem. Nebo omáčku sýrovou, česnekovou, nebo připravím zeleninovou směs. Těch možností je spousta.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek