Pravidelná, rozmanitá strava, v pravidelném čase 5× za den a k tomu pohyb. Cvičit , nebo chodit. Více však jak 20 minut. Ještě lépe déle než půl hodiny.Cvičit méně jak tento čas, nemá efekt.
0 Nominace Nahlásit |
Optimistický způsob myšlení, dodržovat správný přísun potravin a denně si sem tam aspoň na 15 min zacvičit.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, honza19hk, briketka10, Anuket
před 4259 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nauč se plavat tím se ti zformuje postava
70 kg na 170 cm výšky je optimál
3Kdo udělil odpovědi palec? honza19hk, briketka10, Lorrien
před 4259 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tvá váha je přiměřená Tvému tělu, však se ještě zformuješ a bude z Tebe ženská :) Ale nikomu nikdy neublížilo si zacvičit, jít si zaběhat, popřípadě si můžeš najít třeba taneční kroužek ;)
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, honza19hk, briketka10
před 4259 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
buď ráda, že máš chuť k jídlu
já se k němu nemůžu přinutit
nic mi nechutná víš a vážím jen
55kg měřím 172..zkus trochu
cvičit a jíst zakysaný věci a zeleninu
do toho se nutím, abych přibrala :))
Doplňuji:
už jednou ses na toto ptala a přibrala o 1kg
vidím tedy, že se ani nesnažíš pro sebe nic
udělat ..
http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-mam-zhubnout-kdyz-je-mi13-a-vazim-69
Upravil/a: briketka10
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Drap Nahlásit |
já osobně jsem shodil svím programem ze 100kg na 70kg. jinak hubnutí je širokej pojem, musíš poznat sám sebe co na tebe platí a hlavně umět určit příčinu proč máš nepřijatelnou váhu (v tvích očích). někdo může mít nadváhu kvůli nemoci nebo něčemu takovému a to se řeší zase jinak než z papaní. taky záleží jestli hodně jíš nebo nepravidelne. všeobecně mohu doporučit jíst častěji, ale v menších dávkách.
pokud se rozhodneš pro sport, tak si vyber nějaký který ti neudělá třeba chlapskou postavu jako třeba plavání. plavání je dobrý pro chlapy, aby se zvětšil hrudník a víc se posadí ramena. U slečen to vypadá pak divně, když má ramena jak chlap :D
taky jsou důležitý geny, podívat se kolik členů rodiny má stejný problém, protože genetický materiál se předává a bojovat progi genům moc nejde…
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, annas
před 4258 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeste se vyvyjis. Pridej pohyb a jez po 2–3 hodinach male porce. Pokud mozno malo tucne.
0
před 4259 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jsem na tom úplně stejně… rozhodla jsem se zkusit hladovění: 1–2 jídla denně, jinak hodně pít. tenhle způsob hubnutí je sice dost riskantní ale já opravdu potřebuju rychle a účinně zhubnout. pokud na to nespěcháš, můžeš to zkusit tak jak zpravidla radí většina lidí: 5× denně malá porce, ale to dlouhodobá záležitost
0
před 4258 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |