maso?Koupila jsem si uzene a uz pri rozbaleni jsem zaregistrovala nadmernou sul.Umim si predstavit tu slanost masa.Ale uz je doma,poradte mi -co s tim(pokud to jde?).Diky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, annas, dudu, flodur před 5231 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Částečně také pomůže maso důkladně oprat a pak je dát povařit s bramborami, ty sůl vytáhnou do sebe.
0 Nominace Nahlásit |
Převařit ve vodě,popřípadě opakovat.Takto například ze špeku uděláte vynikající špek,který jak se říká jde skoro mazat na chleba.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5229 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
určitě to vyvař ve vodě..nejen že ti vznikne výborný uzený vývar ale maso bude měkoulinké a slanost se ztratí..uvidíš..
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5229 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To;Jami 155 -dekuji za tuto radu,zitram dam vedet.
Maso bylo slane i pres to ,ze jsem ho dala do toho mleka-uz ho nekoupim.Diky
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |