Nevím množství,ale rozmíchat trošku hl. mouky v osolené vodě (příměřeně tomu,jak moc to chceš zředit),nasledně jí přidát do guláše a přívest k váru.Nezapomeň pořádně míchát v průběhu procesu.Pak ochutnat a případně přisolit,možná dokořenit…
0 Nominace Nahlásit |
Nastrouhat syrový brambor.Pokud jablko ani brambor nepomáhají,vycedím maso,udělám nový základ na guláš a až je povařený,přidám maso.Raději pozor na koření
0
před 5436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel, každým zásahem se změní chuť a konzistence, takže to již nikdy nebude guláš v pravém slova smyslu. Lze jej rozředit, doplnit např chlebem, ale stále tam ta ostrost zůstane. Holt, i žiletkový guláš není marný.
0
před 5435 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jak uz tady nekdo psal-syrovy brambor,ale i co nejcerstvejsi chleba pomuze
0
před 5418 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |