Ke konci zimy se často zaměňuje nedostatek vitamínů za chuť k jídlu, která nutně vede ke zvýšení hmotnosti 🙂. Zkus se nejdřív nacpat vitamíny, zejména vitamínem C, ale pokud je důvod jiný, tak nacpat žaludek vlákninou a něčím méně kalorickým. Já ti sice radím, ale včera jsem si koupila 6 čokolád a vitamíny žádné. Zatím se vymlouvám na velkou zimu, ale s tím dlouho nevydržím.
3Kdo udělil odpovědi palec? Adéla Joon, hanny 2, Damiana
před 4651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Uplně jednoduše použít mozek a prostě nejíst asi jako to delam pri dietě když neco chcete tak začít u sebe nebo si najít nekoho kdo vás bude hlídat jestli jste tak slabá a nemáte vůli .
2Kdo udělil odpovědi palec? Adéla Joon, Damiana
před 4651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V zimě se o hubnutí ani nepokouším,protože v těchto mrazech potřebuju pořád jíst a mám chuť na sladké.Ale na jaře se hubne úplně jinak,ty 2–3kg,nabrané přes zimu,vždycky nějak zvládnu shodit!Jinak chuť k jídlu prý snižuje chróm,já jsem ho kdysi užívala,ale o to víc mě „honila mlsná“.Ale docela pomáhá hodně pít vodu,tím si zaplníš žaludek!
2Kdo udělil odpovědi palec? Andělé, Adéla Joon
před 4651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejde o chuť k jídlu, jde o roztažený /zvětšený žaludek/, který si žádá stále více potravy. Je na to pouze jediný jednoduchý recept, který však vyžaduje asi 2 – 3 měsíční výdrž. Nejde o žádnou dietu. Jíst všechno, jíst v průběhu celého dne, a to po malých kouscích, nebo částech. Nejdůležitější je však dostatek pití. Každé to malé množství potravy se musí zapít dostatečným množstvím tekutiny, ne však Cocou, minerálkami apod., ale pouze ochucenou vodou /např. do vody zamíchat granulovaný ovocný čaj nebo mutivitamín/. Mám vyzkoušeno! Např. rohlík nebo krajíc chleba jsem jedla i 1 hodinu, polévku 4–5 lžíc, oběd také na 1–5 krát. Bohužel se musel stále přihřívat. Znovu opakuji, vše řádně zapít. Po 2 měsících se mi žaludek scvrkl, takže dnes již nemám takovou chuť na jídlo. Ten návyk mi zůstal, takže jím maličké porce. A navíc jsem hooodně zhubla.
0
před 4651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chuť k jídlu není hlad a tak se dá ovládat bez problémů mozkovými
závity. Je to těžké, ale jde to. Proč si nedat to na co mám chuť, jen se
tím nesmím cpát pořád a ve velkém. Musíš si vybrat, buď budeš na slovo
poslouchat Paní Mlsnou – ale musíš se smířit s kily navíc, nebo si
řekneš ne, nejsem na výkrm. Uvidíš, jaký budeš mít ráno příjemný
pocit, když se večer nenecháš zlákat k přejídaní. Najdi si jiný zájem
než je jídlo a hotovo.
(Úplně nejhorší je cpát se jídlem z nudy nebo ze stresu. Tady ale už
nejde o chuť, ale o zadělávání si na psychický problém a komplex. Vše
se dá vyřešit bez umělých stimulantů. Stačí chtít a věřit si.)
0
před 4650 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |