Jediný konzervační prostředek kaviáru je sůl, ale čím méně soli, rusky „malo“ tím je kaviár lepší a je označován ruským názvem malosol. Kaviár v baňkách má velice dlouhý shelve life, ale po otevření velmi rychle ztrácí na čerstvosti a měl by být spotřebován co nejdříve. Pokud ho hodláme uložit na krátký čas k dalšímu použití, tak baňku těsně uzavřeme a uložíme v chladném místě dnem nahoru, tak aby olej kaviárem protekl. Pokud kaviár takto udržujeme po několik dní, baňku občas obrátíme. Přitom povrch kaviáru uhladíme plastikovou nebo kostěnou lžičkou.
Ze stránky
Zdroj: http://diskuse.gastronews.cz/kuchyne/kaviar
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to všechno snědl,je škoda aby se to skazilo.:)))ale pravdu má annas.BIGFOOT
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |