Avatar uživatele
Archa

Jak zachovat bramborákové těsto cca. 2–5dní, aby mi brambory nezčernaly?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5022 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Z nastrouhaných brambor vymačkat vodu a přidává se mlíko,aby brambory nezčernaly působením vzduchu,ale teda fakt nevím,jestli vydrží tak dlouho.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

2–5 dní,musí zčernat vždy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
čukotka

No, jestliže je to bramborákové těsto tak z toho udělej bramboráky,hotové zabal do alobalu a dej je do mrazáku,to dá rozum,ne.Proč těsto skladovat 2–5 dní,tomu nerozumím

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

Černat to bude vždy a norma hygieniků mluví cca o hodině.Ale – nedávno jsem četl nabídku koření firmy GURM-EKO ,která nabízí koření na bramboráky a píše,že při jeho použití těsto nečerná.Ovšem jak dlouho – je tam ten škrob. To by to těsto muselo být ve tmě a ve vzduchoprázdnu,což hloupost.Já běžně dělám bramborák na objednávku jako minutku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zdeny

stačí trochu octa a zaprášit moukou na povrchu,ale 5 dní je fakt dost dlouho

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Jednou mi těsto zmrzlo po rozmrazení bylo ku podivu jedlé.

před 5007 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek