Potřebuji poradit, jak zahustit moc řídký krém. Dělám ho z 33% tučné smetany na šlehání a dvou vaniček tučného tvarohu. Smetanu jsem ušlehala, ale nevyšlehala se do tuha, řekla jsem si, že tvaroh to zahustí. Nepodařilo se. Co teď?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3700 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj,
já bych ho zahustila plátkovou želatinou a pak dala ztuhnout do
ledničky. ;)
0 Nominace Nahlásit |
Plátkovou nebo práškovou želatinu,použij podle návodu.
Příště nepoužívej vaničkový tvaroh,ale jen kostku tvarohu
z pozlátka,vaničkový tvaroh je příliš řídký.
0 Nominace Nahlásit |
Pudinkem bez vaření nebo želatinou, lepší je kysaná smetana.
http://dorty.artmama.cz/prosba-9
2Kdo udělil odpovědi palec? cochee, elektrikář
před 3700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |