Záleží co vaříš. Třeba zelí se může zahustit bramborem, nebo rozmixovanou zeleninou
0 Nominace Nahlásit |
Zeleninou. Některé vůbec. Někdo používá Hraškou, mně nechutná
(pachuť hrachu)..
Kaloricky je to téměř prašť, jak bouchni. Pokud se chcete vyhnout bílé,
pšeničné (méně zdravé) mouce a jíšce z ní, lze použít jiné.
Jako záklechtka: rýžová mouka poslouží podobně (polohrubá/hladká),
nepřidá pokrmu pachuť. Podobně bramborová moučka nebo kukuřičná.
Pvesná mouka, žitná mění chuť (do guláše dobrá). Bramboračku a jiné
mouky: přidat na počátku jemné ovesné vločky. ta se dobře rozvaří. Do
některých omáček/polévek se může nastrouhat a rozvařit brambor.
Jindy lkze zeleninovou polévku jen rozmixovat, ničím nehustit (dýně, mrkev.
hrášek/hrách, květák, cuketa apod. Zeleninu je možné udusit,
rozmixovat/propasírovat a přidat do polévky/omáčky.
Guláš – nastrouhat, rozvařit chléb. I brambor.
0
před 1008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |