Když je med příliš dlouho nepoužívaný, tak se z kapalného přemění na takové krystalky. Jak zpátky do tekutiny?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3751 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak píše Samba anebo když už by jste náhodou topili a nechvátali na to, tak mi jsme ho dávali na topení :)
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 3751 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty krystalky jsou cukr. Klasický med cukernatí.
Pastovaný ne.
Doplňuji:
Jinak jak píší ostatní.
Upravil/a: mosoj
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3751 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych doplnil – jen ohřívat, ne vařit, protože po vaření je z toho medu prd (to co v něm bylo vzácné a prospěšné zdraví se zničí).
0
před 3751 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |