Avatar uživatele
dust8

Jaká hořčice vám nejvíce chutná?

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, quentos, da ny, Kepler, Muso, Nassin před 1292 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nassin

Plnotučná, ale musí být koupená v Bille, protože je od výrobce, který ji dělá podle staré receptury. Ovšem nepohrdnu i francouzskou – Dijonskou.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Reganois

Kremžská (pálivá)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Kremžská nebo klasická česká plnotučná + křen. Ty francouzské nemusím, ani ty jejich omáčky. Jenom lituji, že jsem ještě nikde neviděl asijskou rybí omáčku, rád bych ji vyzkoušel. Dá se to?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Justin1

Jím jenom plnotučnou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Dijonská.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Grilovací medová, nebo krémžská. Jinak třeba švestková omáčka na grilování.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

Klasika – plnotučná

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1161 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Nassin

Keplere, tys neviděl rybí omáčku na krámě? Jejich spousta od různých výrobců a doma ji používám na čínu. Dodá šmrnc jídlu.

před 1292 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Buď to u nás není, nebo dobře nevidím. Zkusím zapátrat líp.

před 1292 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
da ny

Ústřicovou a rybí omáčku používám při přípravě masa a zeleniny na čínský/asijský způsob, jako dochucovadlo. Lépe méně, než více :). Místní Vietnamci mívají i mini balení/lahvičky.
Kupuji běžně v Bille a Tescu. Jsou umístěné jinde, než sojová omáčka, „worčestr“ nebo maggi Poblíž je naložený zázvor, ingredience na sushi, olivy, kokosová mléka atp.

před 1292 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek