Já vše pálivé …chilli- sypké, tekuté ,papričky apod.....
4Kdo udělil odpovědi palec? manon, briketka10, BANAN93, strapanka
před 4403 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zlaté kuře a Adamova žebra-jsou to sice směsi,ale nedám na ně dopustit.Adamova žebra jsem jednou použila na kostky sýra,přidala česnek a kapku oleje a promíchala a málem mi za to ruce urvali.Sice by se dala použít i pálivá paprika nebo chilli,ale není to ono.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, manon, elektrikář, briketka10
před 4402 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
chilli sypu na všechno :))
feferonky už nemám :((
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Drap Nahlásit |
Koření používám hodně, jenže to nej se vždy odvíjí podle druhu a způsobu připravovaného pokrmu..
0 Nominace Nahlásit |
Chilli v kazdej podobe, cesnak, zo zmesi mexicke korenie a braziliu
2Kdo udělil odpovědi palec? manon, briketka10
před 4403 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejspíše majoránku a kmin. Nemusím příchuť citronové kůry a maso kořeněné skořicí, což rádi praktikují třeba Turci nebo Tunisané. Ale ze zvědavosti a kvůli dobré vůli sním skoro všechno.
0 Nominace Nahlásit |
kari,bobkovy list,nove koreni,majoranku.moc nekorenim.
2Kdo udělil odpovědi palec? manon, elektrikář
před 4402 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, pokud se jedná o konkrétní koření, tak třeba paprika, pepř,
tymián, majoránka…
Pokud se jedná o kořenící směsi, tak kari, zabijčkové koření,
případně staročeská směs…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |