Avatar uživatele
ptáč

Jaké škvařené sádlo je nejlepší?

Mám strach kupovat něco levného se značkou Basic. Minule jsem cosi kupoval v Albertu a musel jsem to vyhodit.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, marci1 před 3352 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Já mám radši sádlo z vepřa, než z Basic(k)ové…
😉

Ještě se – jakžtakž dá sádlo Brick, ale stejně raději kupuju syrové sádlo u řezníka a škvařím si sám… Kromě sádla pak mám i škvarky…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

neměj strach si vyškvařit sádlo sám. hřbetní, středně vysoké, bez kůže, kupuji za 40 kaček kilo. menší kostky, podlít vodou. budeš mít i škvarky a taková pomazánka, nebo teplé s čerstvým chlebem, to je v gastronomii extáze.
kupované snad ani není vyškvařené.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

V těch obchodech moc kvalitu nenajdeš,páč ty čuníci jsolu krmeni směsmi,co obsahují růstové hormony a jainý svinstva.
Je lepší si najít soukromníka,co vepříky domácí má.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

  1. Nejlepší je domácí
  2. Můžu ti zaručit z vlastní zkušenosti, že značka Basic (Tesco Value, K Classic, Clever atd.) je levnější ale stejně kvalitní jako normální značky, protože oni si to nechávají vyrábět u těch známých výrobců (např. Kunín, Madeta atd.) ve velkém a proto to prodávají levněji.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

..ze starý kachny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Syrové, koupené u řezníka a doma škvařené. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ptáč

Aha

před 3352 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek