gecco
Já mám radši sádlo z vepřa, než z Basic(k)ové…
😉
Ještě se – jakžtakž dá sádlo Brick, ale stejně raději kupuju
syrové sádlo u řezníka a škvařím si sám… Kromě sádla pak mám
i škvarky…
anonym
neměj strach si vyškvařit sádlo sám. hřbetní, středně vysoké, bez
kůže, kupuji za 40 kaček kilo. menší kostky, podlít vodou. budeš mít
i škvarky a taková pomazánka, nebo teplé s čerstvým chlebem, to je
v gastronomii extáze.
kupované snad ani není vyškvařené.
anonym
V těch obchodech moc kvalitu nenajdeš,páč ty čuníci jsolu krmeni
směsmi,co obsahují růstové hormony a jainý svinstva.
Je lepší si najít soukromníka,co vepříky domácí má.
marci1
Syrové, koupené u řezníka a doma škvařené. 🙂