Chci koupit sadu na přípravu fodnue. Poraďte mi prosím jakou. Na trhu je jich spusty porcelánové, nerezové, litinové atd.. chci tam připravovat jen maso a nebo na sýrové fondue. Díky za informace, Jde o to aby se tam třeba ten sýš nepřipaloval takže nevím jestli nerez nebo tu litinu nebo jaký. Budu ráda i za odkazy děkuji
Zajímavá 0 před 4056 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na olej je nejlepší litina, obecně pak (tedy i na sýr a čokoládu) je nejlepší nerez a glazovaná keramika či smaltovaný ocelový (pancéřový) plech – ale pozor, nádobu nesmíš mýt abrazivními prostředky, jakmile hladký povrch poškrábeš, bude se hmota ve škrábancích připalovat.
0
před 4056 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
my jeden hrnec na to máme, má takový vlnitý okraj. ale použili jsme to jen párkrát. Podle mě by stačil téměř jakýkoliv hrnec, ve kterém se jídlo příliš nepřipaluje.
0
před 4056 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
protože jsme ten „zázrak“ zavaný fondue chtěli vyzkoušet a přece
kvůli tomu nebudu investovat do hrnce, který pak bude doma jen zabírat
místo, použila jsem na to úplně normální nerezový hrnec ve kterém
vařím a postavila ho na malý campingový vařič (výška cca 20cm), takže
na stole jsme si v pohodě namáčeli a dělala v tom sýr…a vůbec nic se
nepřipálilo…ale to hlavně proto, že se v tom neroztápí jen samotný
sýr, ale je potřeba vyrobit sýrovou hmotu, která se skládá z několika
ingrediencí…samotný sýr by se přichytil na jakémkoliv povrchu na
100%…
http://www.fondue.cz/recepty.php
0
před 4056 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |