Avatar uživatele
ReHu

Vaříte doma ve smaltovaném nádobí? Nebo v nerezových hrncích a kastrolech?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? gecco, anonym před 3308 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Agneta

Já sice v nerezu, ale smaltované je jinak zdravotně nezávadné, je jen choulostivější na zacházení:D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

Ve varném do trouby a brambory a ostatní vařím
ve smaltu a v litém titanovém nádobí od Euroluxu
V nerezovém nádobí nevařím nemohla jsem si
vybrat na trhu ze všech těch nabídek.
Ale moje sestra má nějaké nerezové hrnce nevím
jestli je s nimi spokojena, ale tu sadu máme stejnou.
Mám tuto sadu Pohoda a uvažuji o koupi další pánve :
http://www.wsin­ternational.cz/po­hoda-doporucena-sada/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Budu přecházet na smaltované, nerezy vyhodím. Důvod neuvádím, ale kdo se vyzná, pochopí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Shef

já mám takový mix takže vařím na všem co se dá,mám i litinový hrnec a pánev,jsou sice těžké,ale zase na druhou stranu udrží jídlo dlouho teplé :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

…tak vařím podle toho kde a na čem a co,používám vše včetně dřeva (to na přikládání do kamen),na elektrice většinou nerez,na sporáku,co mám po ruce (nejen v kastrolech a kastrůlkách,ale i v pánvích) a ve skle hlavně v mikrovlnce…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

ne, v mikrovlnce a vařiči

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

V obojím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

„nic, sifony dva“…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Briketko, tedy ty nakupuješ u odborníku. Kvalita předstíraná, cena neúměrná, tedy značná!

před 3308 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek