Žula
Chybí jiná možnost. Ze všech uvedených materiálů se dá něco postavit. Každý z nich má své výhody i nevýhody.
0
před 2341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Beton
!!!jiná odpověď!!!
Co třeba titán a diamant. To mám z mé hlavy.
Ještě tvrdší je: http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/70836/vedci-vyrobili-karbyn-nejtvrdsi-material-na-svete-je-40krat-tvrdsi-nez-diamant-a-ma-uzasne-vlastnosti.html
zdroj: reflex.cz
0
před 2341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žula
Aby odolal přírodě, měl by být taky přírodní.
@Rokio: Co třeba plná PET lahev. To mám z mé hlavy.
0
před 2341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Železo beton.
Taky se začíná používat karbon a zejména mikrotrubičkové kompozity z něj.
0
před 2341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nelze odpovědět Každý materiál má nějaké silné a nějaké slabé stránky. Ocel není dobrá na kyseliny. Beton má mizernou výdrž v tahu a ohybu. Žula v ohybu taky nic moc. S tvářením na tom bude ze zmiňovaných asi nejhůř…
Hmm a ještě: Z žádného z tebou zmíněných materiálů bych rozhodně nestavil dort. Ani žádnou jinou formu jídelníčku. To bych volil podstatně méně odolné, za to chutnější materiály.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |