Avatar uživatele
seraphico

Jakým způsobem rozklepáváte syrová vajíčka?

Jakým způsobem rozklepáváte syrová vajíčka v kuchyni?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Fm2.0 před 1560 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
nyjono

Jiným způsobem

O hranu kuch. linky.
Nevím, proč o roh. Potřebuju skořápku rozpůlit, ne do ní udělat díru.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

O nádobu

…do které vajíčka rozklepávám, nebo tupou hranou nože.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Justin1

O nádobu

Vajíčka klepu o nádobu nebo ještě raději o okraj dřezu. Když je rozklepávám do misky, tak si tu misku dávám do dřezu, aby mi nekapal bílek na linku.

Upravil/a: Justin1

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Fm2.0

O nádobu

Podle toho, na co ta vejce chystám. Pokud na volská oka, tak je rozbiji o hranu trouby nebo pánve. Pokud něco peču, tak to rozbiju o hranu mísi. Někdy o hrnek nebo hrnec.

Upravil/a: Fm2.0

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

Nožem

Samozřejmě myšleno o tupou hranu nože.

Upravil/a: Pepa25

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Petr Kaňa

O nádobu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

O nádobu

O tu, kam potom obsah vejce vyklopím

Upravil/a: paul1

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kelley

O nádobu

O okraj keramického hrnku a pak do něj. Na pánev to chrstnu až potom. Nemám rád na vnějším okraji pánve ty zbytky žloutku… 😉

Upravil/a: kelley

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
EKSOT123

O hlavu se rozklepávají jen vařená. (Tuto informaci s praktickou ukázkou jsem jako malý prcek kdysi obdržel od svého staršího bráchy.)

před 1560 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek