ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4294 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vzhledem k trvanlivosti dnešního chleba je to celkem fuk.
Osobně dávám chléb do mikrotenového sáčku a uložím do chladničky.
Z tebou jmenovaných možností bych preferoval dřevo.
0 Nominace Nahlásit |
viděl jsem ty plasty a sklo se rosit, když je tam více čerstvého pečiva. Dřevo to nedělá .)
0 Nominace Nahlásit |
My máme doma dřevěnou odjakživa, vypadá to i lípe než nějaká plastová a celkově se mi nezamlouvají kombinace plastu s potravinami. Proto dokonce i krajím na dřevěné desce :)
0 Nominace Nahlásit |
mě osobně vyhovuje dřevěná, nenatahuje pečivo a hlavně chleba vůni plastu ale dřeva
0 Nominace Nahlásit |
Koupila jsem dřevěnou ale ne že by snad byla nejlepší, ale prostě se mi hodila do kuchyně. Chleba a pečivo je tam stejně tak 1–2 dny . Kupuji vždy čerstvé. Myslím ,že to je spíš po letech zase módní záležitost ,mít chlebovku .
0 Nominace Nahlásit |
Ze jmenovaných možností asi dřevo, ale stejně se do ní nemůže dát
jen tak, bez dalšího obalu. Nejlépe plátěného.
A hlavně, záleží na kvalitě chleba.
A z kvásku, ne pouze z droždí, ho již téměř nikde nepečou.
0 Nominace Nahlásit |
re: hanulka, neviděl bych to tak špatně :) jak píše www, že ho dá do sáčku-tam snadno navlhne a proto je lepší chlebník, musí se koupit čerství chleba, dva dny vydrží, třetí den se z něj udělají topinky a čtvrtý den se koupí další :)
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |