Avatar uživatele
Seznam.cz

Jedlíci maďarského guláše, jaký máte názor na 800g konzervu za 60 Kč z Lidlu?

Kg za 75,–. Kolik je tam masa a jaké? Když bude obsah způli voda/ omáčka, i tak se mně zdá dobrá cena. Kg hovězího přední za 160, cibule stojí 8 korun. Nejdražší po mase je koření. Kdybych koupil stroj na zavírání konzerv za 5000,– a 1 konzerva je za 11,–, přeci jen bude jednodušší vzít hotový výrobek v akci. Proti tomu ale stojí úvaha, že bych zavařoval do sklenic. Maďarský guláš za tu cenu je do úterý. Jde to na dračku, nebo jsem ho přehlídl, nevím. Koupit, nekoupit? Je to od firmy P…i…k…o…k.

Zajímavá 0 před 2976 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Konzervovaná šlichta je vždy dražší než výrobní náklady + zisk. Takže je jenom na tobě, jestli ti to chutná, nebo si to uděláš doma za zlomek nákladů.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
GM

Ani ve snu by mne nenapadlo koupit nějakou takovou sračku v konzervě. Mám ruce a můžu uvařit pro celou rodinu chutné jídlo z kvalitních potravin za přijatelnou cenu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

…masa je tam dost, ale chuť je naprd…

kup si maďara tady, ten je dobrej, sice masa míň, ale chuťově lepší: http://www.flop­jih.cz/wp-content/upload­s/2016/09/Flop-A-19-2016.pdf

Upravil/a: Mc Merkurion

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Guláš vařím sama , ale te Váš tady chváli, i když jde o menší balení. http://www.ho­rydoly.cz/jidlo-a-piti/masove-konzervy-veseko-na-cestovani.html

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
dubraro

Nezkoušel jsem, nevím. Ale v té úvodní kalkulaci bude chyba. Velkovýrobce konzerv určitě nenakupuje maso za 160 Kč/kg. Tipl bych si, že za méně než polovinu.

před 2975 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Seznam.cz

Safra, chuť na prd. Takže polotovar, který je nutno dochutit?

před 2976 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Seznam.cz

Zdravím. Veselá pastýřka je Hamé, nemusím se bát? Nemám nutný zájem kupovat konzervy, to jen jako záloha.
Ahoj. Když chválí od Pikok, tak to je z webu hory doly.
Spíš bych uvítal takové to osobní hodnocení.

Když vařím guláš z hovězího, tak ve velkém kastrolu, musím koupit ještě větší. 3 nebo 4 L obsahu je na 1 kg masa málo. Schází totiž ta omáčka. Jíst jen maso s knedlíkem je dost chudé.

před 2976 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

…osobně, konzervu jen domácí, ale pastýřka je má dobrý, ten pikok je dobrej, dost masa, ale je tam v tom taková německá chuť a to prostě nepřerazíš…a ta omáčka je tam dost hustá a pomálu…

před 2976 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

…nedochutíš, marná snaha,,,

před 2976 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Seznam.cz

Takže zatím tuto položku v nákupu ruším. Přitom jsem se domníval že hromadná výroba je levnější. V průmyslově vyráběných produktů, podobně jako doma vyrobených, jsou započítány dph, uklízečka, energie, kamion, sklad a prodej. Tak vida, oni nás šidí. Zloději nenažraní.

před 2976 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek