Avatar uživatele
replicator

K čemu je dobrý popel v jídle?

Je to vůbec zdravé?

Zajímavá 0 před 2534 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dochy

Také nevím, k čemu by měl být dobrý popel v jídle. Nicméně pokud to co tě zaráží je udaný obsah popelovin, pak to jsou obecně nespalitelné látky. Udává se třeba jejich poměr v různých částech a různých druzích obilovin jako jeden z ukazatelů „kvality“ (v uvozovkách, nemyslím tím vyloženě že víc nebo míň popelovin znamená že jde o sr..ky). Do popelovin by nejspíš spadala z velké části i kostřička v sardinkách.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Běžně si popel do jídla nedávám a neznám ani nikoho, kdo by tak činil. Pokud to však bude popel ze dřeva, popřípadě z dřevěného uhlí, tak by pokrm mohl částečně, ale ne příliš, osolit a mohl by působit v žaludku i jako živočišné uhlí. Obsahuje i některé stopové prvky, ale vzhledem k množství to je zanedbatelné.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek