Dneska jsem kupovala grilovane kure ve stanku. Cele stalo 150Kc, pulka 80Kc.
Vloni stalo cele 120Kc a pulka 65Kc.
Na co se muzeme tesit pristi rok?
Zatimco vloni se tam stala v poledne fronta, dneska jsem byla jedina a kurat
moc prodano nemel.
Pocitam s tim, ze pristi rok uz ani s kuraty jezdit nebude.
Ale mam dobrou zpravu: bylo sice malinke, ale dobre!!
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Filip84 před 714 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžeme se těšit, že ceny budou jako by se všechno odváželo z Ukrajiny.
2Kdo udělil odpovědi palec? Lgee, cappuccino
před 714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spíše bude levnější. Nebo se nebude prodávat.
Protože ta levná kuřata, co mají prsa, jak Doly Buster a stehna, jako reservní Arnold, jsou pořád, v nákupce, levná. Jasně, o něco se zvednou náklady na palivo a energie, ale tak, aby bourák musel zdražit, řekněme, z Kč 120.00 na Kč 200.00, tak to rozhodně ne. To není grand restaurant Hotelu Šroubek, aby upocené tílko mohl mít takové marže, na rovinu.
Zrovna cena masa pořád není problém: každý tejden máš v řetězcích nějaké vepřové kolem stokoruny, i libové, no a kurný trh má taky akční něco: tu kačky, tu žluté kuře (ne ten šedivec na steroidech) za stovku, tu kury na polévku za Kč 59.90.
Zase chápu, že opékač kuřat měl sedlo skrze hystrionskou reakci na tu chorobu, no a že se bojí drahoty. Chápu. Všichni zdražili, ale taky tam téměř všichni mají poloprázdno. Tak buďto najdou rozumný kompromis, nebo zavřou, život není krásný.
0 Nominace Nahlásit |
Minimálně 1× v týdnu jdu svému chlebodárci koupit ¼ grilovaného
kuřete. Cena během prosince poskočila ze 49,– na 51,– Kč.
Je mi celkem jedno, kolik bude stát grilované kuře. Ty 4 čtvrtky, které si
za 365 dní koupím, snad moje kapsa zvládne ;D
Celé kuřecí holoubě stojí 180,–Kč. Ve čtvrtek jsem si koupila
stehýnko. Bylo jistě o třetinu menší, než v říjnu a listopadu. Cena
vyšší, hmotnost nižší.
Je to jako u bonbonů. Sáček s hmotností 100 g je vzácností (dříve
obvyklé). Výrobci jsou vynalézaví. Balení od 90g do 65 g. Náš „grill
mann“ je pěkně upovídaný „tlučhuba“ ;) a také zdatný šizuňk
:/
Čtvrtku krajíčku chleba prodává za 5 Kč, bílý rohlík za 7 Kč
(nekupujeme).
Zatím jdou kuřata celkem na odbyt (strategické místo). Klobásku prodává
za 65 Kč, malá a velká vepřová žebra, podle váhy.
Upravil/a: da ny
0
před 704 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Grilované kuře je stále nejlevnější jídlo. Větší problém je podle mne v tom, že gyros mají na každém rohu, ale kuřatáren je minimum. V Brně vím o třech.
Drve bylo nejlevnejsi jidlo leco. Ale pri tech cenach za papriky, rajcata
(i v lete) a ted uz i vajicek, se stalo luxusnim jidlem.
Kam ty ceny jeste porostou? ??
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |