Avatar uživatele
anonym

Stane se něco, když se naložené maso zamrazí?

změní se nějak chuť?máte někdo zkušenost?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5216 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
elektrikář

Chuť by se nemněla zmněnít, jen se musí dobře zabalit aby to nechytlo pachuť z námrazy.Mrázem se rozthají jedenotlivá vlákna a vyteče víc šťavy.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Mám za to,podle otázky,že tázající se ptá ,zda se naložené maso dá zamrazit.Ono naložené maso je různé jako je třeba naložené maso na uzení,grilování a tak podobně.Pokud je maso naložené na uzení ( v současné době není možnost udit) může se stát,že maso,které se potom rozmrazí,ztratí chuť a je po vyuzení suché.
Rozuměl jsem otázce ?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Miroslavst

Stane se něco, když se naložené maso zamrazí? Ano. Zmrzne.
Já dávám skoro vše do mrazáku. když je nějaká akce, koupím i víc a dám do mrazáku. Neviděl bych v tom problém. Možná to bude třeba i tím, že sním všechno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lucy13

Myslím si, že se masu nic nestane. Taky zmrazujeme všechno co se dá a nikdy to chut neztratilo. Jak se říká vyzkoušet se má všechno 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

Záleží na tom jaké je to maso. Ve většině připadech se nic nestane.Pozor musíme dávat u rybího masa.Naše nejznámější ryba kapr je citlivá:Její maso je jako bláto a nechutná,když je dlouho zmrazené.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jakub Tlapal

Nestane se nic. My jsme tak několikrát zamražovali maso. Je lepší ho zmrazit syrové, než ogrilované a pak ho dát buďto na gril, nebo třeba jen osmažit na pánvi. Taky je to výborné. My v poslední době děláme spíš kýtu, abych využil gril , který jsem si koupil, tak když nám nějaké maso zbyde, tak z něj udělá manželka rizoto nebo šunkafleky.

Nový příspěvek