Chuť by se nemněla zmněnít, jen se musí dobře zabalit aby to nechytlo pachuť z námrazy.Mrázem se rozthají jedenotlivá vlákna a vyteče víc šťavy.
0 Nominace Nahlásit |
Mám za to,podle otázky,že tázající se ptá ,zda se naložené maso dá
zamrazit.Ono naložené maso je různé jako je třeba naložené maso na
uzení,grilování a tak podobně.Pokud je maso naložené na uzení (
v současné době není možnost udit) může se stát,že maso,které se
potom rozmrazí,ztratí chuť a je po vyuzení suché.
Rozuměl jsem otázce ?
2Kdo udělil odpovědi palec? Sandy, elektrikář
před 5216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stane se něco, když se naložené maso zamrazí? Ano. Zmrzne.
Já dávám skoro vše do mrazáku. když je nějaká akce, koupím i víc a
dám do mrazáku. Neviděl bych v tom problém. Možná to bude třeba i tím,
že sním všechno.
1Kdo udělil odpovědi palec? misicka2310
před 5216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že se masu nic nestane. Taky zmrazujeme všechno co se dá a nikdy to chut neztratilo. Jak se říká vyzkoušet se má všechno 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom jaké je to maso. Ve většině připadech se nic nestane.Pozor musíme dávat u rybího masa.Naše nejznámější ryba kapr je citlivá:Její maso je jako bláto a nechutná,když je dlouho zmrazené.
0 Nominace Nahlásit |
Nestane se nic. My jsme tak několikrát zamražovali maso. Je lepší ho zmrazit syrové, než ogrilované a pak ho dát buďto na gril, nebo třeba jen osmažit na pánvi. Taky je to výborné. My v poslední době děláme spíš kýtu, abych využil gril , který jsem si koupil, tak když nám nějaké maso zbyde, tak z něj udělá manželka rizoto nebo šunkafleky.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |