Avatar uživatele
Nassin

Kterou smaženou zeleninu máte nejraději?

U mne to je květák a cuketa.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Kepler, Ametyst před 1329 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Ametyst

Cuketu. Jako přílohu k mletému masu osmažím po délce nakrájenou mrkev a petržel.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

Mám taky ráda květák a cuketu. Obalené a usmažené. Dále například mrkev, z té si dělám hranolky. Jen hodím do oleje. Ráda si smažím i různé zeleninové směsi, včetně brambor.
U mě je průšvih, že mám obecně ráda smažené, i když to vůbec není zdravé. Ale v této úpravě mi chutná snad vše.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
xiperio

Zeleninu ani ne, ale houby.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Samozřejmě klasiku – obalovaný květák. V rámci experimentu ještě vyzkouším brokolici. Pak taky patizony nebyly špatné, ale musí se hodně solit, takže už radši ne. Nejlepší je smažená zeleninová ryba (ta co ráda žije mezi vodními rostlinami) a kuřecí řízek ze stehna, tedy z kuřete, co ďobe vegetaci a cereálie. Ale nakonec je z toho maximálně pálení žáhy a h… vypadá stejně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Květák, cuketu v pivním těstíčku, žampiony, portobello, patizon, pýchavku. I pórek je dobrý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nyjono

Chystám se mrknout na ten film a k tomu si je možná i připravím 🙂

https://www.csfd­.cz/film/358-smazena-zelena-rajcata/prehled/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1192 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Nassin

xipiero, já zase nedám do huby nic čerstvého z hub, pouze sušené v kulajdě nebo pod masem.

před 1329 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek