Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, gagaga, marci1, Danina65, hapiky před 2701 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejraději mám řízky ze smaženého kapra a
krkovičku na grilu, pikantně okořeněnou 😁
Dále si pochutnám na houbové omáčce,
kterou vaří nejlépe moje teta z Brna.
Steak jsem nikdy nejedla, ale ochutnala
bych jej velmi ráda.
0 Nominace Nahlásit |
Hlasuji pro jednoduchost, a přeji si ochutnat steak z masa, které je pro něj určené a od kuchaře, který steakům rozumí.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, marci1, Kepler
před 2701 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší požitek z jídla mám, když jím to co jsem nikdy nejedl a co alespoň přiměřeně chutná. Samozřejmě pouze dočasně. Potom se těším zase na klasiku.
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1, Kepler
před 2701 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednodušší, uvedená v bodě1. jako základ. Když mám čas a chuť, pak zkusím nějakou improvizaci, za využití různého masa, koření, zeleniny a různých přísad. Asijská jídla mohou být inspirací. Ale podle receptů nevařím, nebaví mně to. A dá se to i jíst (většinou). 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Kepler
před 2701 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsou ty příbory kvalitní? Krájí rovně? My jsme si koupili super příbory, měla to být kvalita, ale rovný řez to teda neudělá ani za nic… :/
Manžel miluje steaky a maso vůbec. Čili pro nás byla nutnost mít doma steakový příbor. Koupili jsme tento https://www.zgastro.cz/jidelni-nerezove-pribory/168-steakovy-pribor-sada-5999056771123.html a jsme spokojeni.
Danino, máš pravdu, já jsem si takový stejk jednou dal, majitel odebíral jen kvalitní hovězí z Argentiny. Zážitek to byl neskutečný, i když dost drahý.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |