Já bych to neřešila, pokud vám to až tak nevadí. Naopak je to důkaz, že je to pořádnej vývar. Já to teda miluju.
0
před 5526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jediné, co Vám mohu poradit, je během vaření odstraňovat pěnu, která se tvoří na hladině. Jde o nečistoty, které se tvoří především vaříte-li maso,kořenovou zeleninu nebo luštěniny. Tyto nečistoty nejsou nijak zásadní, zdraví nejspíš nijak neublíží, ale kazí vzhled a chuť pokrmu.
Na sbírání je nejlepší děravá naběračka, ale pokud ji nemáte, postačí Vám normální lžíce.
0
před 5526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zakalení polévky předejdete pomalým (táhlým) varem.
Jakýkoli vývar je doporučováno vařit mírným varem.
Napravit se to ještě dá rozšlehaným vejcem a přecezením polévky.
0
před 5521 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na čištění vývaru se používaly rozšlehané bílky zavařilo se to do polévky a po sražení odcedilo
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |