chtěl bych se zeptat, jak ušetřit na ceně za cukr? potřebuji ho větší množství i když ho hned nespotřebuji, jsem schopný ho vzít více a uskladnit. při dnešní ceně cca 20 Kč za kilo, je to šílené, klidně koupím i pytle cukru. prosím, kdo bych mohl levně nakoupit, děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4466 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No já nevím,cukr za 20kč bych brala,u nás stává i o 10Kč víc,pokud není v nějaké akci. Všeobecně se nejlevněji nakupuje u výrobce,pokud máš ŽL asi by to neměl být problém.
0 Nominace Nahlásit |
Sleduj akce – globus,kaufland. Hlavně v globusu ho tam jednou za čas vrazej třeba i za 10kč, fotr tam jezdil vždycky z dodávkou a pak sme tři měsíce žrali karamel.
Ale musíš to zachytit včas, u většiny e-shopů jde nastavit hlídač, když cena klesne pod X kč, zašlou ti echo na email, mohlo by to fungovat i u některejch hypermarketů a pokud ne, tak nejlíp zaúkolovat nějakýho důchodce, ty sou v tomhle dobrý sondovači, viz > http://www.csfd.cz/film/158202-cesky-sen/
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4466 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No já ho kdysi také kupoval v Globusu pro švagra , který je včelař,
asi za 10 Kč. Dávali najednou asi maximálně 10 kg a tak jsem musel
vícekrát. To nikomu nevadilo.
Kde jsou ty časy kdy jsme ve fabrice dostali třeba 2 000 t polského cukru
za 6 Kč. Na trhu byl tehdy za 17 Kč.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4466 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, Je vaše poptávka po cukru ještě platná? Ve kterém městě
bydlíte? G.S.
Můžete psát i na n.saba@eznam.cz
0
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nevim jak vy ale dá se v pohodě koupit za 20Kč třeba zde http://levnepotraviny.cz/eshop/index.php?category=dochucovadla Problém je že max. 10 KS na dobírku při os. odběru můžete neomezeně
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |