i z lískových ořechů,se stejným postupem jako při použití vlašských ořechů?
Chci totiž zítra upéct koláče,díky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, Kerberus, johana 56, tom004, barnajka, anonym před 4812 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lískáče mají trochu jinou chuť než vlašáky, ale v zásadě fungují stejně.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, elektrikář, iceT
před 4812 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Oříšky je třeba opražit. Promnout po upražení v utěrce hnědá vrstvička se sloupne. Oříšky dostanou intenzivnější chuť.Trochu tvarohu, a strouhanky kousek másla případně rum.Samotné oříšky by nedržely pohromadě.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |