Lze – ale papričky ´zmlandraví´, změknou a ´zhoubovatí´..
Daleko lepší je si je nasušit…
Stačí uvázat (nebo navléct) na tenký špagát (nit) a ten zavěsit do sucha
(ne na přímé slunce) – dělám to tak už řadu let, papričky vydrží
(dokud je nespotřebuju)…
😉
0 Nominace Nahlásit |
tenhle postup bych nedoporučoval, mnohem lepší je naložit je do láku z octa a medu a úplnej luxus je „nacpat je“ hrozinkama… anebo česnekem… anebo obojí… anebo balzamikovej ocet místo normálního… to jsou mé nejlepší variace ;)
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |