Avatar uživatele
ahold

Máte nějaké stravovací „úchylky“.Třeba hodně neobvyklé kombinace jídel?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? PostApMan, Drap, zzzzz, zjentek před 4040 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
To jsem já

Hranolky s přesnídávkou (místo tatarky nebo kečupu)- naučeno v Ikea

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Olmann

Já jím rýži s tatarkou a jedna moje bejvalka milovala bramborovou kaši se skořicí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nevím, jestli je to úchylka, ale ´silně´ můžu maso s masem, maso se zeleninou, maso s ovocem.
Klasické přílohy jím v podstatě jen z ´nostalgie´ – třeba knedlík ke svíčkové…
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

například si neumím představit šunkafleky bez hořčice.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Do bramborové kaše vmíchám taveňák, má pak jinou chuť. Topinka s marmeládou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zzzzz

Čokoládu, kdykoliv s čímkoliv. Sním ji opravdu kvanta.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

mně přijde dnešní běžná strava včetně způsobu, jak se to konzumuje, jako hodně dobrej příklad toho, na co se tady ptáš. A protože jsme to, co jíme, tak je možno na každém kroku pozorovat, co z těchto úchylek roste. Třeba hlava státu je příklad za všechny. Předchozí taky. Zprvu se to tváří, jakože je to celé obvyklé a vezme zřejmě hodně času pochopit, že jsou ty strav. úchylky a kombinace hodně neobvyklé, až extrémně ,)
Doplňuji:
vsadím boty, že třeba dnešní taveňák do brambor si budeš s chutí dávat jen do doby, než zjistíš opravdová fakta, kolik % obsahu kozích žaludků taková „věc“ obsahuje ,)

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RyuzakiKate

Tyjo, dřív jsem hodně jedla přímo z lahvičky takovej ten zelenej prášek – vápník. Pak jsem se ho samozřejmě sežrala moc a pozvracela jsem se a od tý doby ho nemůžu ani cejtit. Vím, že jsem určitě nějaký zvrácený kombinace mívala, ale teď si na víc nevzpomenu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nerevarin

Zelí s kečupem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Po babce jsme zdědili zajímavou kombinaci, a sice řízek (klasický vídeňák) s domácími fleky. Dnes už, protože fleky (i nudle) je lenost dělat doma, je nahrazujeme běžnými těstovinami, vyjma špaget. Komerční těstoviny jsou dnes kvalitnější než za komárů a s těmi domácími flíčky téměř srovnatelné.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ahold

Některé chutě jsou překvapivé, ale třeba co píšou mowla a quentos je mi hodně sympatické.

před 4040 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

a co píše neravarin se ti nelíbí? Vylepším: oprančíš pokrájenou domácí klobásku na pánvi, přiklopíš kys.zelím, pokapeš řádně pikantním kečupem a zaliješ deci piva. Dusíš, dokud se nevypaří větší část tekutiny. K dochucení použij kmín, majoránku, chilli a med ..nebo taky nic ..třa ochutnat

před 4006 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek