Nepálí – takové věci nejím ani v době hladu…
Respektive – takovej hlad jsem ještě neměl…
😉
Pumíku – to fakt pozřeš?
0 Nominace Nahlásit |
že myslíš instatní, jsme pochopili…ale nachápu, proč bych si měla dávat peníze za chemicky upravenou věc, ve které je spousta éček a mléko to ani nevidělo, když výroba bramborové kaše z brambor, másla, mléka a soli v domácích podmínkách je to nejprimitivnějši vaření…takže se zamysli nad tím, co ta tvá kaše obsahuje a budeš vědět proč tě po ní žáha pálí…protože z té obyčejné není důvod, proč by tě měla pálit žáha víc, než po jiném běžném jídle…(to bys pak měla něco se svěračem nad žaludkem a žaludeční šťávy by se ti vracely do jícnu)
0 Nominace Nahlásit |
Známá mi ji vychválila až do nebes, tak jsem chtěla okusit a celkem v poho. Žáha nepálí a dala se i jíst. Byla to kaše od Maggi.
0 Nominace Nahlásit |
gecco – dám si někdy čínskou polévku zahuštěnou kaší v prášku,je to rychlé a chutné,jenže mě občas z toho pálí žáha.
o chutném bych docela polemizoval, ale zasytí to, v době nejtěžší…ale žáha tě nepálí pravděpodobně z té kaše, ale spíš z polévky…ta chemická pachuť, co ji má (tím je jasné, že ji občas také jím, ale to musí být fakt krizovka .-), ta tam není pro nic- za nic 🙂
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |