já znám nejčastěji odmalička díky otci z hospod hlavně tu s octem a cibulí plus chleba…ale věřím, že si jí vychutnáváte i jiným způsobem..:-) podělte se
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, hanulka11 před 4968 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já teda budu asi exot, ale tlačenku jsem nikdy nejedla a nejím, mám k ní jakýsi odpor. Myslím, že to kvůli tomu rosolu – mám zažito, že slaný masový věci maj být pevný a ne klepavý… takže tu já ne. Ale mamka si ji občas po zabijačce u babičky dává s cibulí – asi klasika.
0 Nominace Nahlásit |
Ja osobne ju neznášam. Neviem jej prísť na chuť, pripadá mi taká nechutná. Moja babka ju zase zobe hocikedy za deň, podobne aj otec-ten si ju dáva na chlieb, zvyčajne s horčicou a cibuľou.
0 Nominace Nahlásit |
jednou za uherskej rok na ni chuť dostanu; je nejlepší skutečně přesně tak, jak to popisujete, Chleba, hodně cibule a hořčici, nejlíp francouzskou
0 Nominace Nahlásit |
já tedy jen s octem cibulí a opepřit a s chlebíkem
vyjmečně když je výborná tak i jen na chleba
0 Nominace Nahlásit |
Já zas mám rád drůbeží tlačenku do housky a tak na necelou minutku to
strčím do mikrovlnky.
Výborný 🙂
0
před 4968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S octem a cibulí,ale slyšela jsem,že se dá i usmažit trojobalu jako řízek,prý delikateska,ale to mi moc nezdá a představit si to je …no nevím,nevím.
0
před 4968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jezdím na výlety na kole,většinou se někde zastavím na tlačenku s octem,cibulí a chlebem.K tomu dám jedno pivko,líp se pak šlape dál:-)
0
před 4968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můj kamarád řezník říká:
„Tlačenku od jinýho řezníka zásadně nejím, protože NEVÍM, CO DO NÍ DÁVÁ. A svojí nejím taky, protože zase naopak VÍM, CO DO NÍ DÁVÁM…!!!“
😉
Nicméně já ji jím, A SICE TAK, že nejdříve 2/3 na chleba na sucho a pak zbývající 1/3 s octem, cibulí a chlebem…
0
před 4968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeden Ital si ji dával s octem a cibulí a pokapával si ji olivovým olejem. Zkusil jsem to a dobrý. já si k ní udělám ještě kakao, divný ale ten kontrast chutí mi lahodí 🙂
0
před 4968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |