Normální kremžskou. A když je možnost nakopat si křen, tak obyčejnou plnotučnou s nastrouhaným křenem – to pak brečím jak plačka na pohřbu.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám rád klasickou plnotučnou a když se k tomu přidá čerstvě(vykopaný)a nastrouhaný křen,tak to protáhne všechny dirky,miluju tuto kombinaci.
0 Nominace Nahlásit |
jsem milovníkem hořčice, nejraději dijonskou (francouzského typu, na nějž odkazujete). Dále hrubozrnnou, s příchutí křenu, ba i tu kremžskou. Plnotučnou moc nemusím, leda k párkům. Ostatní hořčice cpu do všeho, jsem si ji schopen i namazat na chleba bez ničeho…
0 Nominace Nahlásit |
Plnotučnou s růnými ostrými přísadami.
3Kdo udělil odpovědi palec? flodur, elektrikář, annas
před 5263 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Grilovací, plnoručná a další různé druhy zejména palivých hořčic. Velmi mám ráda ostré. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já to nemusím protože mám raději křen a nebo kečup, ale manžel má
rád pravou Dijon hořčici.
Zdraví ZAJ-PO
Zdroj: kulinářství
0 Nominace Nahlásit |
Nejlevnější plnotučnou a kremžskou. Přijde mi, že svůj účel splní, takže nemám potřebu experimentovat s desítkami dalších dražších hořčic.
0 Nominace Nahlásit |
Všechny jsou dobré, záleží na co máte chuť.Pokud máte rádi ostré,do základní hořtice přidat část rozemleté moravanky feferonku, a kousek cibulky. Je to zase trochu jiné. Mám známou co se vrátila z USA. Stěžovala si že tam mají snad 100 druhů hořtice ale žádná není jako ta naše.Hned na letšti v Praze si kvůli tomu dala buřtíky.
0 Nominace Nahlásit |
Mam rad ceskou plnotucnou, Dijonskou ale treba pouzivam i hrubozrnnou do pripravy jidla, vyborne se treba hodi do salmon en croute. Krenovou horcici nemam vubec rad
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |