annas
Bílou čokoládá nejím, protože nejde o čokoládu v pravém slova
smyslu. Je vyráběna především z kakaového másla, cukru a mléka.
Neobsahuje kakaovou sušinu. Mléčná je sice kvalitnější než bílá, ale
je pro mě sladká..
Proto mám ráda pouze kvalitní hořkou čokoládu s vyšším obsahem kakaa,,
která je jako jediná zdravá a pravá „čokoláda“. Je rovněž zdrojem
hořčíku.
rynek878
já jsem úplně nemocný po hořké čokoládě,velkou dovedu zbaštit na
posezení.
GangstaHelper
Mám raději mléčnou, nepohrdnu ani čokoládou na vaření. Čokolády
s velkým obsahem kakaa (Lindt 70% a podobně) mi nechutnají. Já radši
sladké.
martina1
Čokoládou neholduji,ale pokud bych si měla vybrat tak určitě
hořkou.Taková červená fidorka ke kávičce......
anonym
Jedine horkou uz od mala.
iwetax
Mám ráda mléčnou a občas bílou
Jahoda
Mám ráda mléčnou čokoládu, ale i čokoláda na vaření je dobrá. Ale
tu jím jen obačas. Bílou čokoládu mám také ráda, ale jím jí nejméně,
jelikož nejde úplně o čokoládu. (jak vysvětlila Annas). Jinak já mám
ráda i jiné druhy, napři. s oříšky, s karamelem apod. 🙂
Klarisa
Mám ráda mléčnou a také oříškovou,nejzdravější je ale hořká
čokoláda.Po čokoládě se také hubne,ale nesmí se jí moc,jen plátek.
lorja
U mně jednoznačně vede mléčná čokoláda.Když mám
„mlsnou“,zbaštím tu na vaření a i hořkou.